Zwemmers Zeemacht weer succesvol

Afgelopen weekeinde vond het tweede deel plaats van de Regio Kampioenschappen Korte Baan. Na het succesvolle eerste weekend was ook het tweede weekend weer succesvol voor MSV Zeemacht met veertien gouden, vijf zilveren en drie bronzen medailles.

Bij de heren was Michael van der Wal het goudhaantje. Hij won vier keer goud. Ook Boyd Wijkman was zeer succesvol met drie keer goud. Marco van der Wulp won het goud op de zware 400 meter wisselslag.

Kay Wijkman zwom naar het zilver op de 100 meter schoolslag en het brons op de 50 meter schoolslag. Jordi de Nijs behaalde een zilveren en een bronzen medaille. Collin Schouten zwom naar het zilver op de 200 meter wisselslag. Mees Minneboo behaalde een bronzen medaille op de 50 meter schoolslag.

Bij de dames was Amber van der Kruk wederom succesvol met vier keer goud. Emma Riemers zwom naar een gouden en een zilveren medaille op respectievelijk de 400 meter vrije slag en de 100 meter rugslag. Simone Anvelink zwom naar het zilver op de 400 meter vrije slag.

Ook bij de estafetteploegen ging het uitstekend. Zo wist de herenploeg van Zeemacht, bestaande uit Jordi, Boyd, Michael en Christiaan Zwaal naar het goud te zwemmen op de 4×100 meter vrije slag.

Bij de 4x 200 meter vrije slag voor dames zwommen Amber, Kyra Wesemann, Tessa Mosch en Suzanne Mosch in een spannende race met ZV de Zaan ook naar de gouden medaille.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie