Zwemmers Zeemacht op het podium

De jeugdwedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht waren dit weekeinde actief in Purmerend en Alkmaar. De MSV Zeemacht jeugd presteerde uitstekend met Nederlandse Junioren&Jeugd Kampoenschapppen (NJJK) limieten voor Emma Riemers en Collin Schouten en zes medailles in Alkmaar.

In Alkmaar was het eerste deel van het Swimkick-Miniorencircuit, voor de jongste zwemmers, en in Purmerend de WZ&PC limietwedstrijd voor de oudere jeugdzwemmers. Bij de drukbezette limietwedstrijd in Purmerend zwom Emma Riemers de NJJK limiet voor de 400 meter vrije slag middels een nieuw persoonlijk record. Collin Schouten zwom een nieuw PR op de 200 meter rugslag, en ging daarmee onder de NJJK limiet van deze afstand.

Bij het Swimkick-Minioren Circuit in Alkmaar zwom debutant Romée Smit naar het goud op de vrije slag en rugslag. Hiba en Lucas zwommen allebei naar het brons op de Swimkick Circuit voor beginnende zwemmers. Bij het Minioren Circuit voor de gevorderde zwemmers was er goud voor Nikki Hofland op de 100 meter vrije slag. Op de 100 meter rugslag won zij het zilver en zwom zij de inschrijflimiet voor de Jaargangfinale, het officieuze Nederlandse Kampioenschap voor minioren.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie