Zonder vrijwilligers geen evenementen

Den Helder wordt ieder jaar weer verrast met vele evenementen. Zowel op cultureel- als op sportief gebied zorgen de organisaties van de Halve van Den Helder, het Historisch Weekend, de Avondvierdaagse, Springfair, de Tour de Lasalle, de dag van de muziek, Beach Biking, DOK, Noordkop e.a. voor een mooi afwisselend programma.

Dit allemaal voor de Helderse bevolking en mensen, die hiervoor speciaal naar Den Helder komen. Ieder evenement kan gerealiseerd worden door de inzet van veel vrijwilligers.

Vanuit een samenwerking van de organisaties van genoemde evenementen worden liefhebbers gezocht om zich te bekwamen tot Verkeersregelaar.

Op dinsdag 21 februari is er een bijeenkomst gepland voor personen, die interesse hebben om zich in de toekomst in te zetten als Verkeersregelaar. Op deze avond wordt verteld wat er zoal komt kijken om deze taak te kunnen vervullen.

Het is heel bijzonder om deel uit te maken van het vrijwilligersbestand van één of meer evenementen. Je bepaalt zelf bij welk evenement je ingezet wilt worden. Als je interesse hebt om deel te nemen aan de informatieavond voor toekomstige Evenementenverkeersregelaars gelieve je op te geven bij b.kwant@quicknet.nl

De avond vindt plaats in het kantoor van Sportservice in sporthal de Slenk tegenover het stadshuis om 19.30 uur op dinsdag 21 februari.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie