Zomersportweken 60+ bij Turnlust

Voor alle thuisblijvers van ± 60 jaar en ouder wordt er door de trainers van Turnlust in de zomervakantie les gegeven op de dinsdagochtend in De Draaikolk. De zomervakantie is van 25 juli t/m 29 augustus.

Vitaal en Fit is de ouderensport afdeling Turnlust.  Veel mensen van de doelgroep gaan niet in de zomer op vakantie, maar kiezen het voor- en naseizoen om eropuit te trekken.

De zomer duurt dan erg lang zonder te sporten en bewegen. De meeste verenigingen hanteren een zomerstop en Turnlust wil daar verandering in brengen.

Op die dinsdagmorgen wordt er twee sport- en spellessen gegeven door de gediplomeerde docenten van Turnlust.

Elke week iets anders! Het is nooit hetzelfde. Van 09:30-10:30 en van 10:30-11: 30  uur is De Draaikolk  open voor alle belangstellenden die niet stil willen zitten tijdens de zomervakantie.

Rollator-gym is een uur actief bewegen voor mensen die met de rollator lopen. Er worden loop-oefeningen, spierversterkende oefeningen, spel en dans gedaan tijdens het uur. Lekker bewegen, ook al ben je wat minder mobiel.

De rollator-gym verhuist drie weken (25 juli, 1 en 8 augustus) naar de dinsdagmiddag van 13:30-14:30 uur. Ook deze lessen worden gegeven door een gediplomeerd docent.

De afdeling badminton van Turnlust is ook actief in de vakantie. Op de dinsdagen 25 juli, 1 augustus en 29 augustus kan er een shuttle worden geslagen.

Hier worden geen lessen gegeven, maar kan er vrij gespeeld worden tegen diverse tegenstanders. De speeltijden zijn ’s avonds van 20:30-22:00 uur. 

Deze lessen zijn voor iedereen, mannen en vrouwen, vanaf ongeveer 60+ te bezoeken. Kosten: € 3,- per keer. 

Meer informatie: Janny -Bosma, 0223 625 751

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie