Zomercarnaval gratis voor iedereen

Als organisator van het Clipper Race Festival heeft Willemsoord besloten alle toegangskaarten voor het Caribbean Concert van het Zomercarnaval 2016 op te kopen. Reden voor deze unieke actie is dat de organisatie alle activiteiten die tijdens het festival georganiseerd worden, voor iedereen gratis toegankelijk wil maken.

“Wij willen heel Den Helder en omstreken laten meegenieten van het Zomercarnaval, dat tijdens het Clipper Race Festival Willemsoord plaatsvindt. Daarom hebben we besloten om voor één keer het betaalde gedeelte van Zomercarnaval af te kopen.

Hierdoor vervalt de entree en is het Caribbean Concert net als de rest van Zomercarnaval gratis te bezoeken”, aldus de directie van Willemsoord.

Zomercarnaval is onderdeel van het Clipper Race Festival dat van 22 tot en met 28 juli plaatsvindt op Willemsoord. Dit festival wordt georganiseerd ter gelegenheid van de stop-over van de internationale zeilwedstrijd ‘Clipper Race 2015-16’.

Op zaterdag 23 juli organiseert Stichting Zomercarnaval Den Helder het Zomercarnaval. In de middag is er een optocht van brassbands, gevolgd door “The Battle of the Drums”, waarbij vier brassbands de strijd met elkaar aangaan om te worden uitgeroepen tot beste brassband van het Zomercarnaval. In de avond vindt het Caribbean Concert plaats, waarbij bands, danseressen en DJ’s optreden.

Wie op de hoogte wil blijven van het programma kan het beste op de facebookpagina van Zomercarnaval Den Helder kijken.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie