Zingen, swingen en genieten op Noorderfestival

Vrolijke mensen, goede muziek en prachtig zomerweer: alle ingrediënten voor een feelgood festival waren aanwezig tijdens het Noorderfestival op zaterdag 30 juni bij ’s Heeren Loo in Julianadorp.

Cliënten van Noorderhaven en bezoekers uit de regio genoten van diverse optredens. De Morefire Brassband luidde het festival in door bezoekers en cliënten naar het festivalterrein te begeleiden. Een van de hoogtepunten was het optreden van Dennie Christian (foto). Polonaise, dansen, springen, schudden in de rolstoel of uit volle borst meezingen: iedereen genoot op zijn eigen manier van de hits ‘Hoela Hop’ en ‘Rosamunde’. Een fotomoment ontbrak ook hier niet en vele bezoekers kunnen terugkijken op een selfie met Dennie op hun mobiel.

Feeststemming
In feeststemming ontmoeten mensen met en zonder een beperking elkaar. Voor familieleden van cliënten en medewerkers is dit festival net een reünie. Gezellig bijpraten en herinneringen ophalen onder het genot van een versbereide smoothie of een wentelteefje. “Heel gezellig” aldus Desiree, “sommige oud collega’s ontmoet je één keer per jaar en dat is hier op het festival”. Jordy glimlachte breeduit als antwoord op de vraag wat hij van het festival vindt.

Foto Harriët Wiesell

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie