Ziekenhuis houdt open dag

Op zaterdag 18 maart wordt de landelijke Open Dag van de Zorg gehouden. Ook Noordwest Ziekenhuisgroep zet tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren van de locatie Den Helder open.

Een groot aantal specialismen neemt deel. Zo tonen de medewerkers van orthopedie modellen van heup- en knieprotheses en kunnen bezoekers bij oncologie informatie krijgen over onder meer oofdhuidkoeling bij een chemokuur. Ook andere specialismen zijn vertegenwoordigd tijdens de Open Dag.

Op een aantal poli’s kunnen bezoekers testjes ondergaan zoals een gehoortest en een fit-test. Ook is het mogelijk om cholesterol en bloedsuiker te laten prikken en de bloeddruk te laten meten. Een ontspannende handmassage behoort ook tot de mogelijkheden.

Op het werkgeversplein is informatie te krijgen over Noordwest Ziekenhuisgroep als werkgever. Op het plein kunnen bezoekers onder andere kennismaken met het opleidingsinstituut Noordwest Academie en een overzicht krijgen van de vacatures.

Tijdens de Open Dag zijn er meerdere smoothie workshops: hoe maak je een smoothie en welke ingrediënten passen het beste bij elkaar. Ook kunnen bezoekers ziekenhuismaaltijden proeven in een Proeverijtje.

Ieder kind kan tijdens de Open Dag met zijn pop, beer of knuffel naar de dokter in het Teddyberenhospitaal. Onze speciale dokters staan klaar om ze eens goed te onderzoeken. Voor de kinderen is er tevens een kleurplatenwedstrijd en er worden ijsjes uitgedeeld!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie