Zeges voor HCSC en JVC

De veldvoetballers van HCSC zijn aan een opmerkelijke opmars bezig. Voor de winterstop moest de Helderse ploeg nog vrezen voor nacompetitie om degradatie. Maar in de week waarin een nieuw jeugdbestuur het licht zag wisten de Nieuwediepers dit keer Reiger Boys met 4-1 aan de zegekar te binden.

In de eerste helft kwam de Helderse ploeg al op een 1-0 voorsprong en door doelpunten van onder anderen Fortigui Camara en Encho Margatitha kwam de overwinning geen enkel moment in gevaar.

JVC
De Julianadorper veldvoetballers waren dit keer met 2-0 te sterk voor Succes. Vlak na de winterstop had trainer Ben de Visser het al voorspeld: “Met een goede serie kunnen we zomaar in de nacompetitie belanden”. De doelpunten waren mooi over twee helften verdeeld. Voor de rust was Rick Schop trefzeker en in de tweede helft maakte Mees Clemens een aan alle onzekerheden een einde.

De stand in de vierde klasse is erg vertekend, omdat DWOW veruit de minste wedstrijden heeft gespeeld. Voorlopig staat de Helderse ploeg op een keurige derde plaats.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie