Zeer geslaagde editie Old School Martial Arts

Old School Martial Arts Event in sporthal Sportlaan (DHFOTO).

Voor de 10e keer werd zaterdagavond in sporthal Sportlaan het Old School Martial Arts event gehouden. Dit jaarlijks terugkerende vechtsport evenement wordt georganiseerd door Mike Eykemans. Mike doet de voorbereiding naast zijn drukke baan in de offshore, maar in tegenstelling tot vorig jaar had hij dit keer de week voor het evenement vrij genomen “om de puntjes op de i te zetten”.

Tijdens het Oldschool martial arts event waren 24 kickbokswedstrijden in het schema opgenomen. In diverse leeftijdscategorieën en gewichtsklassen werden de partijen ingedeeld. In totaal deden zestien Helderse vechters mee van de kickboksscholen Sportarts Den Helder en KB Komen. De overige deelnemers kwamen uit heel Nederland. Er waren dit jaar geen buitenlandse deelnemers.

In de tot de nok gevulde en zo goed als uitverkochte sporthal Sportlaan werden de plaatselijke helden luidkeels aangemoedigd. Eerst werden vijftien jeugdpartijen gebokst en na de pauze negen volwassen partijen. Als er twee Nieuwediepers in de ring stonden, ging het dak er bijna af door de luide aanmoedigingen.

Lees meer bij onze Mediapartner Den Helder Actueel.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie