Zeemacht verliest in Roermond

Zeemacht heeft vrijdagavond het duel met de Tigers Roermond verloren. Volgens teammanager Ed Diederich was het allemaal niet best. ““In de beginfase konden we het tempo aardig bijbenen en in de eindfase hebben we wat kansen kunnen creëren, maar we hebben verdiend verloren.”

Niemand verwachtte een overwinning in Roermond, maar in deze fase van de competitie kan de Helderse ploeg de punten zo goed gebruiken. “Diep in je hart hoop je dan toch op een goed resultaat. Zeker omdat ZVV Eindhoven met maar liefst 7-1 wint van Feyenoord en we daardoor weer op de onderste plaats terecht zijn gekomen.”

De doelpuntenmakers voor de Nieuwediepers waren Jordy Bos (10 metertrap) en David Ambriola. Vrijdag 8 maart ontvangen de voetballers van coach Arjan de Klerk FC Marlene in sporthal De Brug. En elke zaalvoetballiefhebber in Den Helder heeft de datum van 30 maart al aangekruist in de agenda: Dan komt de grote concurrent ZVV Eindhoven naar de Marinestad.

Dames
Het tweede damesteam van Zeemacht heeft in Schermerhorn drie hele belangrijke punten behaald tegen Sporting S. Door deze overwinning in de hoofdklasse is afstand gedaan van de onderste plaatsen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie