Zeemacht niet opgewassen tegen LEBO

De Helderse zaalvoetballers hebben zich zelf geen goede dienst bewezen door in sporthal De Brug met 2-5 te verliezen van asv LEBO. Doordat Feyenoord vorige week zaterdag met 6-0 te sterk was tegen White Stone zijn de Nieuwediepers alleen op de onderste plaats beland in de Eredivisie zaalvoetbal.

Ook nu trad de Helderse ploeg enigszins gehandicapt aan tegen de Amsterdamse opponent. David Albert was geschorst en de gebroeders Waard waren geblesseerd of hadden de griep. In de eerste helft kwamen de Amsterdammers op een comfortabele 0-3 voorsprong. De Sailors kregen nog wel enkele kleine kansjes, maar zoals zo vaak deze competitie zat het weer eens niet mee.

In de tweede helft bouwde de ploeg uit de hoofdstad hun voorsprong verder uit en kwam geen moment in de problemen. David Ambriola en Adri Petronia wisten de eer voor de ploeg van coach Arjan de Klerk nog enigszins te redden. Volgende week vrijdag komt Leekster Eagles (Eerste divisie) voor de beker op bezoek. Een week later reist de huidige landskampioen Hovocubo naar Den Helder.

Dames
Het eerste damesteam van Zeemacht verloor met 3-1 van Vrone. Ook in de hoofdklasse wist het tweede team van Zeemacht niet te winnen en verloren kansloos met 5-1 van de dames van Team Alkmaar / Sportstars. Het reserveteam van Zeemacht was in de mannen eerste klasse A met 6-2 te sterk tegen Vrone 2.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie