Zeemacht niet opgewassen tegen Apeldoorn

De zaalvoetballers van Zeemacht hebben niet voor een verrassing kunnen zorgen en verloren vrijdagavond kansloos van Futsal Apeldoorn met 11-4. De Helderse ploeg was enigszins gehandicapt afgereisd naar Apeldoorn. David Ambriola (geschorst), Jordy Bos en David Albert (werk) waren afwezig.

De gastheren gingen furieus van start en namen al snel een 3-0 voorsprong, voordat Janie van Veen namens de Nieuwediepers wat terug kon doen. “Uiteraard kunnen we de punten goed gebruiken, maar dit zijn niet de wedstrijden waar het om gaat”, vertelt teammanager Ed Diederich. “Apeldoorn is de nummer vier van de Eredivisie en doet volop mee om de play-off plaatsen voor het kampioenschap van Nederland. In de komende weken komen een aantal directe concurrenten op bezoek en dan moeten we er staan.”

De Apeldoornse ploeg nam geen gas terug en behaalde een ruime zege. De overige doelpuntenmakers voor de ploeg van coach Arjen de Klerk waren Adri Petronia en Angelo Simmons (tweemaal). Zaterdag 2 februari komt een van de directe concurrenten White Stones op bezoek in sporthal De Brug en is winst beslist noodzakelijk.

Dames
De dames van Zeemacht speelden verdienstelijk gelijk met 1-1 tegen de nummer twee in de hoofdklasse DWOW.

Het heren reserveteam van de Sailors speelde in een spectaculaire wedstrijd met 5-5 gelijk tegen ZVV Succes Wieringen in de eerste klasse A. De ploeg van coaches Harald de Klerk en Ed van Tillo gaf wel een 1-4 voorsprong uit handen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie