Zeemacht houdt aansluiting bij de top

De zaalvoetballers van Zeemacht hebben verdiend met 7-3 gewonnen van Urk. Normaal gesproken laat de thuisspelende ploeg het initiatief aan de tegenstander, maar Zeemacht begon bijzonder sterk aan de wedstrijd.

Met name David Albert was een plaag voor de tegenstander en wist in de beginfase zowel de paal als de lat te raken. Een doelpunt kon niet uitblijven en na een combinatie met Dario Wassenburg kon uitblinker Albert dan ook het eerste doelpunt maken.

Omdat Zeemacht de vele kansen niet wist te benutten kon Urk vrij verrassend de gelijkmaker laten aantekenen. Ivar Waard wist na een vloeiende aanval de ruststand van 2-1 op het scorebord te brengen.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld te zien, alleen kon de Helderse ploeg weer niet een beslissende voorsprong forceren. Het was dan ook de Urkse ploeg die door de gelijkmaker te maken de spanning weer volledig terugbracht.

Wederom Ivar Waard wist de schade vrij snel te repareren. Daarna was de tegenstand van Urk gebroken en konden de gastheren uitlopen naar een 7-3 eindstand.

Doelpuntenmakers Zeemacht: David Albert 3, Ivar Waard 2, David Ambriola en Melvin Damsma. Door overwinningen van Het Knooppunt op Leekstar Eagles en Texel op Hovocubo blijft de spanning om de koppositie volop aanwezig.

Zeemacht speelt volgende week tegen Het Vennewater. Ook staat de wedstrijd tussen Texel (de nummer 2) en de koploper White Stones op het programma.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie