Zaterdag 6 oktober houden we open huis

Doorgaans kondigen we open dagen voor anderen aan, maar nu doen we het een keer voor onszelf als Lokale Omroep (LOS) van Den Helder. Zaterdag 6 oktober zetten we de deur open voor alle belangstellenden. Iedereen is tussen 10.00 en 16.00 uur welkom te komen kijken in de studio in de Kerkstraat.

Met het open huis willen we je kennis laten maken met de omroep. In de radiostudio staan meerdere van onze medewerkers je te woord.

Interesse in werken bij de omroep? Laat je erover informeren! Wie na het bezoek enthousiast geworden is om zelf iets te doen bij de LOS, kan zich direct aanmelden als vrijwilliger. Zowel voor radio, tv als (nieuws)redactie zijn extra mensen zeer welkom.

Speciaal voor deze dag is er een aangepaste radioprogrammering, zodat bezoekers ook live kunnen meekijken hoe radio wordt gemaakt. Elk uur zijn tenminste twee LOS-medewerkers gastheer/-vrouw voor de bezoekers. Wie wil mag ook zelf even plaatsnemen achter de microfoon. En elk uur wordt er onder de aanwezige bezoekers een prijs verloot!

De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur. De LOS is te vinden in de Kerkstraat 15A (naast restaurant d’Oude Gast) en natuurlijk zijn hapjes en drankjes aanwezig! Tot zaterdag 6 oktober!

LOS-radiomaker en presentator Giel Slangen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie