Zaalvoetballers Zeemacht verliezen nipt van FC Marlene

zeemacht

De competitiewedstrijd in de Eredivisie zaalvoetbal van M.S.V. Zeemacht tegen FC Marlene uit Heerhugowaard werd vrijdagavond gespeeld in Sporthal De Brug. De bezoekers leken de hele wedstrijd de controle te hebben, maar de betere kansen waren voor de thuisploeg. Uiteindelijk Wist Marlene de wedstrijd met een alles of niets offensief toch met een 2-3 winst af te sluiten.

zeemachtSpannend
De eerste helft leverde geen doelpunten op, de tweede helft maakte dat zeker goed. De gasten openden de score na 5 minuten in het tweede deel en bleven de controle houden. Zo’n zes minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde de thuisploeg de 1-1 en dit gaf de ploeg even vleugels. Nog geen minuut later wisten ze zelfs op een 2-1 voorsprong te komen.

Ontknoping in laatste minuten
De ploeg uit Heerhugowaard wisselde toen de keeper voor een veldspeler en voerde die tactiek overtuigend uit. Ze wisten op gelijke hoogte te komen en een krappe twee minuten voor tijd zelfs de winnende goal te scoren. De thuisploeg ging nog vol in de aanval, maar kon, ondanks verschillende schoten op doel, geen zeemachtdoelpunt meer maken.

Na het eindsignaal liepen de gemoederen nog even hoog op. De keeper van FC Marlene leek met een onsportieve actie een speler van Zeemacht te vloeren en kreeg daarvoor een rode kaart. De vlam sloeg even in de pan, maar gelukkig kwamen de gemoederen na korte tijd weer tot bedaren.

De volgende wedstrijd is op 15 maart uit tegen Volendam ZVV. Op 22 maart speelt Zeemacht thuis om 20.30 uur thuis tegen FC Eindhoven. Foto’s DHfoto

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie