Zaaldames Zeemacht blijven winnen

Het eerste zaalvoetbalteam van Zeemacht wist dit weekeinde voor de vierde keer op rij te winnen. Dit keer bonden de dames Team Alkmaar / Sportstars met 3-0 aan de zegekar.

“Het zit ons de laatste tijd aardig mee, het team heeft zelfvertrouwen en dat voetbalt een stuk relaxter”, analyseert coach Ron Admiraal. “De Alkmaarse ploeg probeerde ons vanaf de beginfase onder druk te zetten, maar de dames wisten dat voetballend op te lossen.”

Zeemact kreeg enkele kansen en dat resulteerde in de 17e minuut in een doelpunt van Muriëlle Duineveld. Een minuut later werd het zelfs 2-0 door Monica Scholes en was het verzet van de tegenstander gebroken.

De tweede helft was dan ook niet spannend en weer Muriëlle Duineveld maakte na een prima combinatie de 3-0. “Onze keepster Danielle Weering was vandaag ook weer in grote vorm en niet te passeren”, stelt Admiraal.

Het tweede damesteam heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen en verloor met 1-4 van het op de tweede plaats staande Sporting S. Volgende week moeten de punten gepakt worden tegen de hekkensluiter ZA / Bluedesk Internet.

Meer sportnieuws? Kijk op onze website of download de gratis LOS App voor Android of IOS!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie