Workshops voor sportverenigingen

Team Sportservice houdt op 21 november een sportseminar voor verenigingen en aanbieders in beweegactiviteiten in de regio’s Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Het seminar bestaat uit vijf informatieve en interactieve workshops. De presentatie van het seminar is in handen van Lonneke Deutekom. Verenigingen kunnen zich tot 18 november aanmelden.

Wie meer wil weten over de BTW-regeling voor sportverenigingen die per 1 januari 2019 verandert, kiest de workshop BTW-compensatie.

In de workshop Succesvol communiceren met behulp van social media krijgen clubs concrete en praktijkgerichte handvatten aangereikt om traditionele en moderne communicatiemiddelen in te zetten.

De workshop Samenwerking en verbreding met de Open Club geeft ideeën voor mooie samenwerkingsverbanden waarmee je je club kunt versterken. Zo wordt de club te versterkt en/of de accommodatie beter benut.

Voor wie binnen de vereniging personeel op de loonlijst heeft staan is er de workshop Uitbesteding salaris- en personeelsadministratie.

Met de workshop De gezondere sportkantine leer je hoe je met een aantal eenvoudige aanpassingen de kantine transformeert naar een gezondere kantine.

Het sportseminar wordt gehouden in Dorpshuis De Oude School, Populierenlaan 23a te Wieringerwaard. De avond start om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Uitgebreide informatie over het programma en een aanmeldingsformulier kun je vinden op de website TEAM SPORTSERVICE onder het kopje Nieuws.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie