Winterdromen met mode, food en markt

Op zondag 26 november wordt voor de vijfde keer WinterDromen georganiseerd in de Port of Den Helder stadshal van de Kampanje. Van 12.00 tot 17.00 uur is het weer mogelijk te struinen langs mooie kramen, genieten van muziek, een modeshow en nog veel meer.

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een Wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken.

Bezoekers kunnen hier terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst. Dit jaar is er ook een foodplein. Hier staan onder andere Slagersatelier Duyzer, Bom Dia en Puur Dunselman.

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zo zijn er dieren van boerderij Tesselaar die geaaid en geknuffeld kunnen worden. Kunnen ze tegen een kleine vergoeding iets moois maken bij Lydia de Loos. Om 14.30 uur is er een gratis kindervoorstelling van Mister Geraldi.

Om 13.30 en 15.00 betreden de modellen van Nameless de catwalk voor een modeshow. Tijdens de modeshow wordt er feestkleding geshowd die op dezelfde dag in de winkel aangeschaft kan worden tijdens de koopzondag in de binnenstad.

Tijdens WinterDromen zorgen de medewerkers van restaurant Stoom voor de lekkerste hapjes en drankjes. De toegang voor WinterDromen is € 3,- per persoon. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis naar binnen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie