Winnubst Proms met zwoele klanken

winnubst

winnubstNiemand minder dan Belle Perez trad zaterdagavond op met muziekvereniging Winnubst. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Promsconcert in schouwburg De Kampanje. Ook de Knorhanen en het Klein Harmonie Orkest maakten hun opwachting. De Helderse zangeres Melanie Uijleman verzorgde hier een gastoptreden.

Winnubst
Onder leiding van dirigent Bert Willemsen begon het Harmonie Orkest de avond met gevarieerde muziek. Traditiegetrouw namen de Knorhanen het optreden over en zetten de zaal op zijn kop met hun vrolijke vertolking van bekende liedjes. winnubst

Ondertussen nam achter de gordijnen het Klein Harmonieorkest plaats. Dit opleidingsorkest van de muziekvereniging, ook onder leiding van Willemsen, laat zien dat ze elk jaar weer groeien in kwaliteit. Zowel de Knorhanen als het Klein Harmonie Orkest zijn onderdeel van muziekvereniging Winnubst. Het optreden van de Helderse Melanie Uijleman met een nummer van Adele zorgde voor een mooie afsluiting naar de pauze.

Belle Perez
Toen Belle Perez na de pauze haar opwachting maakte liet het publiek gelijk van zich horen. De artieste, die bekend staat om haar warme Spaanse klanken, nam de zaal gelijk mee in haar repertoire. Van lekker meeswingen tot zwijmelen bij een mooie ballade. De zaal genoot met volle teugen en liet dat weten met een staande ovatie voor de zangeres en natuurlijk het Harmonieorkest na afloop.

winnubst

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie