Winnubst met gastartiesten in de Kampanje

De muziekvereniging Winnubst treedt zaterdag 25 mei op in theater de Kampanje. Er is geen talenknobbel nodig om te begrijpen dat Winnubst de zaal tijdens dit concert mee zal nemen naar warmere oorden. Terwijl de wortels van de vereniging al bijna 120 jaar in de Helderse gronden verankerd staan, zal zij dit jaar het een uitstap maken naar Spanje.

Zowel het harmonieorkest en het Klein Harmonieorkest zullen deze avond de zaal het idee geven dat zij met een drankje op het terras van een Spaanse Costa zitten, met Spaanse muziek op de achtergrond.

Gastartiesten
Zoals elk jaar is er een samenwerking met een aantal gastartiesten. De gastartieste van het harmonieorkest is Maria Isabel Pérez ofwel, Belle Perez. Haar gitarist Nanny Guerrero zal ook op de bühne staan. Sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het plein presenteerde, is Belle Perez een gekende artiest in Nederland. Ze stond in Ahoy en in de Heineken Music Hall.

Het KHO heeft dit jaar weer zijn eigen gastartiest; Melanie Uijleman. Melanie woont haar hele leven al in Den Helder. Ze komt uit een muzikaal gezin en geniet ervan om te zingen. Het KHO en Melanie kennen elkaar al van eerdere optredens zoals de show in 2017 tijdens het PROMS concert.

Naast de tropische klanken wordt er een loterij gehouden, met kans op fantastische prijzen inclusief een noemenswaardige hoofdprijs. Voor de pauze kunnen hier loten voor worden gekocht.

Kaartverkoop
Kaarten kosten €19,50 per stuk, vrienden van Winnubst betalen €14,00 per stuk met een maximum van twee kaarten. Kaarten kunnen worden besteld aan de kassa van theater de Kampanje, via de website van de Kampanje of via de website van Winnubst.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie