Wijkmanifestatie in De Schooten

Den Helder – De Wijkmanifestatie in De Schooten werd zaterdag geopend met het in ontvangst nemen van de vierde KVO ster. Voorzitter Kitty van der Stoep (Kitty’s Heksenketel) van winkeliersvereniging Schooten Plaza kreeg de ster uit handen van wethouder Michiel Wouters.

Hierna begon Teun van Breda met het aankondigen van de artiesten die op het grote podium gingen optreden. Een van de groepen was er extra bijgekomen, 2CREW4YOU van House of Dance, die een 8e plek hebben bereikt bij de WK Streetdance in Glasgow (Schotland). Uit handen van Jacco Kat, van AH Schooten Plaza, ontving de groep een bedrag van €356,35, dat middels statiegeldgiften van AH-klanten bijeen was gebracht.

Bij MFC de Boerderij stond een kleiner podium, waar men ook kon genieten van de diverse optredens. Tevens was er een gezellige markt in en rondom het winkelcentrum, langs de vijver van het Heiligharn, de Golfstroom en de Baljuwstraat. Ook voor de kinderen was er voldoende te doen. Zo konden zij bij scouting Jutters Willemsoord diverse activiteiten doen, op de vijver, waren er springkussens en ander vertier. De hoofdartiest van de dag was tevens de afsluiter, Danny de Munck.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie