Wie doet mee met Juttersgeluk?

In april gaat de Expeditie Juttersgeluk alle Noordzeestranden schoonmaken en iedereen kan daarbij helpen! Op vrijdag 21 april komt de expeditie langs in Julianadorp aan Zee. Wie wil kan dan van 10.00 tot 12.00 uur gratis deelnemen aan de etappe.

“Deelnemers worden ontvangen met koffie en taart in het strandpaviljoen Paal 6 bij Strandslag Julianadorp, waar wethouder Edwin Krijns iedereen welkom heet”, zo laat de organisatie weten. Daarna start de etappe.

Voor Julianadorp aan Zee is dit een samenwerkingsverband tussen Expeditie Juttersgeluk en de Stichting Strandexploitatie Noordkop (SSN). Er wordt stilgestaan bij de mooie en minder mooie dingen op het strand.

Het afval dat tijdens expeditie Juttersgeluk wordt verzameld, wordt door de Jutters meegenomen, zodat er een schoon strand achterblijft.

Meld je met je groep aan via www.juttersgeluk.nl/aanmelden-expeditie-zorg. Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij.

Deelname is gratis, maar je moet zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen. Geef je snel op want vol is vol! Expeditie Juttersgeluk is tot stand gekomen in samenwerking met KIMO Nederland/België, VNG International in het kader van Gemeenten4GlobalGoals. Laten we ons samen inzetten voor een schoner strand en een beter (leef)milieu!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie