Wet T-Shirt Contest in Boerenverdriet

Zaterdag 15 september zal Wet T- Shirt Contest, in café het Boerenverdriet, snoeiharde funk, rock&roll en bulderende raps, samenvoegen tot één groots, psychedelisch spektakel.

Sinds eind 2008 ramt Wet T-Shirt Contest zich naar alle uithoeken van Nederland; van Den Helder tot aan Den Bosch.

Zo stonden ze naast punk-dichters op Ruigoord, speelden ze een TBS-kliniek aan gort en wonnen ze bij elke wedstrijd waaraan ze meededen de publieksprijs; of het nou was op Lunapop in d…e Waerdse Tempel of tijdens NH-pop live, alwaar het publiek in De Victorie, zowel als in De Vorstin, unaniem voor hen koos.

Begin 2013 veranderde de bezetting van de band. Afscheid werd genomen van saxofonist Lars Posthumus, werd Elmor Rosina vervangen door Manus Boerlage waarmee zij de oefenruimte in doken om hun volledige set te herzien en nieuwe nummers te schrijven.

Na een korte pauze staan ze sinds begin 2014 dan eindelijk weer op de planken en het resultaat liegt er niet om! De dikke, duistere grooves, keiharde riffs en uitdagende licks brengen deze band tot een nog hoger niveau en een nieuwe E.P., Funky Beast, is een feit!

De sound van de band wordt wel vergeleken met die van o.a. Urban Dance Squad, Mr. Bungle, Rage Against The Machine, Frank Zappa, Gotcha!, Red Hot Chili Peppers, The Meters en Parliament/Funkadelic.

Wet T-Shirt Contest is terug en harder dan ooit tevoren! Mis het niet! Wet T Shirt Contest is: Tim van Furstenberg zang), Remco Schilder (lead gitarist), achtergrondzang), Louis Carlebur (drummers, achtergrondzang) en Manus Boerlage (basgitarist).

Aanvang is 21.30 uur en toegang vrij!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie