Werken bij de lokale omroep

LOS Den Helder is al bijna dertig jaar de lokale omroep voor Den Helder. We verzorgen uitzendingen op radio en televisie en zijn bovendien actief via onze website. Naast het bieden van een goed en interessant nieuw- en/of muziekprogramma is ons voornaamste doel het informeren van onze kijkers en luisteraars over allerlei voor Den Helder en directe omgeving interessante (nieuws)feitjes.

Er zijn binnen de LOS Den Helder geen betaalde krachten. Van presentator tot hoofdredacteur en van verslaggever tot voorzitter, alles wat we doen wordt verricht door een groeiende en enthousiaste groep vrijwilligers. Zij verzorgen de radio- en televisie-uitzendingen, bedienen de sociale media en zijn aanwezig op vele evenementen in onze mooie gemeente om daar, al dan niet live, verslag van uit te brengen.

We zijn op zoek!
De LOS heeft naarstig behoefte aan extra vrijwilligers. Voor alle afdelingen en voor tal van werkzaamheden kunnen we extra mensen goed gebruiken. Specifieke kennis is vaak niet noodzakelijk, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid wel. En ja, het is vrijwilligerswerk, maar wel het leukste vrijwilligerswerk dat je kunt vinden! Zo zijn we onder meer op zoek naar een nieuwslezer(es), presentatoren radio, een bureauredacteur, medewerkers nieuwsredactie, een penningmeester, advertentieverkoper, medewerker marketing en PR.

Wij maken geen onderscheid en geven iedereen alle kansen om zich te ontwikkelen: lokale talenten, gepensioneerden, herintreders, man/vrouw, jong en oud, iedereen is welkom! Zoals bij veel vrijwilligersorganisaties hanteren we echter wel het motto: vrijwillig, maar niet vrijblijvend! Interesse? Neem een kijkje op onze website voor het overzicht van vacatures of neem contact op met onze hoofdredacteur via hoofdredactie@losdenhelder.nl of telefonisch via 06-43436070.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie