Wat gebeurt er op de Helderse sportvelden?

Zaalvoetbal
De heren van Zeemacht spelen vrijdagavond in Zwaag tegen Hovocubo 2. Zeemacht is medekoploper en de tegenstander staat met drie punten op de elfde plaats. Volgens teammanager Ed Diedrich is Adri Petronia niet op tijd fit en moet Zeemacht absoluut waken voor onderschatting.

“Het is van belang, dat ook de lastige uitwedstrijden gewonnen worden.” Volgende week komt concurrent White Stones op bezoek.

Basketbal
In de Eredivisie van zowel de dames als de heren is er dit weekend geen programma. Zeemacht speelt een thuiswedstrijd tegen CBV Binnenland. Als er al sprake is van concurrentie, dan is de komende tegenstander er een van. Ze staan op een derde plaats met zes punten uit vier wedstrijden. Zeemacht heeft de volle buit binnen kunnen halen (12 punten).

Handbal
DSO treedt aan tegen KRAS / Volendam in de Slenk. De eerste overwinning van vorige week smaakt naar meer. En ook in de beker was er afgelopen donderdag succes voor DSO. De smalle selectie is versterk door enkele teruggekeerde speelsters.

Tafeltennis
De huidige landskampioen maakt naam en faam volledig waar, ongeslagen in de competitie en de derde ronde van de Europa cup gehaald. De aankomende tegenstander is De Treffers uit Roelofarendsveen. Deze dames staan onderaan in de eredivisie met 4 punten uit vijf wedstrijden.

Er is geen veldvoetbal programma.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie