Wandelen door nachtelijk Wieringen

Nog twee en een halve week en dan wordt er weer gewandeld over het voormalige eiland Wieringen. Op zaterdag 10 maart wordt deze wandeling van 18 kilometer gelopen.

De start is tussen 19.00 en 20,00 uur. ,,Er moet nog het één en ander gebeuren”zegt Bianca Bakker op Noordkop Nieuws, maar de organisatie heeft alles onder controle. Eén ding is zeker, de wandelaars gaan een mooie wandeltocht tegemoed.

Over de hele route is verlichting aanwezig, dus het is ook veilig om deze tocht in de avonduren te lopen. Dit jaar is het aantal deelnemers met een totaal van 750 fors toegenomen ten opzichte van 2017.

De 750 kaarten werden verkocht in een tijdbestek van 5 uur. Een bizarre ervaring maar wel fantastisch, aldus de organisatie die ook dit jaar weer in handen is van Volleybal Vereniging ’t Zwin uit Den Oever.

Tal van vrijwilligers staan klaar om dit evenement tot een succes te maken. Het thema van dit jaar is ‘Disco’ en zo is ook de aankleding van de route. Op vaste plekken op de route is er volop vermaak voor de wandelaars.

Dit jaar is ook Media partner Noordkop Radio en Noordkop Nieuws aanwezig om vanaf het parcours sfeerimpressies te maken voor op de radio en de website. www.noordkopnieuws.nl

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie