VVD verwent de KNRM met taart

knrm vvd taart

Jaarlijks houdt de VVD een taartenactie met als doel; bijzondere ondernemer(s) of vrijwilliger(s) in Noord Holland eens extra in het zonnetje zetten. Dit jaar mocht de KNRM zich verheugen op een bezoek met taart. “Ze zetten zich met gevaar voor eigen leven in voor het leven en welzijn van de opvarenden van schepen op ons deel van de Noordzee”, aldus de democraten.

Het Helderse knrm vvd taartStatenlid Hanneke Kaamer van Hoegee kwam vrijdag met de lekkernijen naar de KNRM post op Fort Harssens. Onder het genot van een bakkie koffie of thee lieten de zeelieden zich het goed smaken.

Jongste opstapper
Andy Weerstand (20) nam als jongste opstapper de taart in ontvangst van het Statenlid. Andy ging een keer mee naar een training van de KNRM en is sinds die tijd blijven hangen. Hij heeft net zijn opleiding aan het Nautisch College in Den Helder afgerond en gaat binnenkort voor zes maanden de zee op. Een groot schip van Acta Marine wordt dan zijn tijdelijke thuis. Daarna gaat zijn pieper weer op groen voor de KNRM en is hij weer inzetbaar als opstapper. In de toekomst zou hij best reserveschipper willen worden, maar voorlopig vindt hij het werk op het achterdek van de reddingsboot nog het allermooiste.

knrm vvd taart

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie