Vroege start voor deelnemers Strand6Daagse

De eerste dag van de 60e Strand6daagse telde slechts een enkele uitvaller, vrijwel iedereen is goed aangekomen in Duinrell. Na aankomst werd er gezamenlijk nog genoten van wat entertainment (er waren twee zangers), waarna de meeste deelnemers op tijd naar binnen gingen om weer fit te zijn voor dag 2.

Rond 9.15 uur was dinsdag iedereen weer onderweg voor de tweede etappe, terwijl de organisatie op dat moment begonnen was aan het verplaatsen van de bagage. Veel deelnemers besloten wat eerder te vertrekken, zodat ze voor het heetst van de dag binnen zijn. “Vandaag zijn we al om 06.00 uur met het ontbijt begonnen”, liet organisator Woody van Loo weten via LOS radio. De tweede dag brengt de wandelaars naar Noordwijk, waar de camping is opgeslagen bij de plaatselijke voetbalvereniging.

In totaal achthonderd wandelaars zijn maandagochtend aan de tocht begonnen. De afstand is 140 kilometer en de deelnemers overnachten met eigen tenten op kampeerterreinen in Wassenaar, Noordwijk aan Zee, IJmuiden, Egmond aan Zee en Callantsoog. Komende zaterdag is de intocht in Huisduinen, waar traditioneel een mooi feestje wordt gevierd. LOS radio is live aanwezig bij de intocht.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie