Vrijwilligerswerk te kust en te keur

Noordkopvoorelkaar heeft een kaartenbak vol met vrijwilligerswerk. Een greep uit het aanbod.

Vluchtelingenwerk zoekt voor een Syrische gezin begeleiding om een nieuwe start te maken. Het betreft praktische vragen, contact maken met instanties en om het sociaal netwerk op te bouwen. Bij Vrijwaard zijn ze op zoek naar bezoekvrijwilligers die het leuk vinden om mensen te bezoeken, een spelletje doen of samen een wandeling maken.

De Informatiewinkel zoekt een vrijwilliger voor op de maandagochtend. Het betreft een laagdrempelige voorziening in de wijk Nieuw Den Helder waar burgers terecht kunnen met diverse vragen zoals uitleg bij brieven, bellen met instanties of doorverwijzen naar instanties.

Ouderenadvies is op zoek naar een maatje voor een meneer woonachtig in Nieuw Den Helder. Vanwege zijn gezondheid is hij wat meer aan huis gebonden en heeft behoefte aan gezelschap.

Meer op: Noordkopvoorelkaar

Noordkopvoorelkaar.nl verbindt mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Den Helder. Open op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00-12.30 uur op Bernhardplein 76E (foto), 1ste etage, tel. 088-0075200.

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie