VriendenLoterij verrast vrijwilligers

Vrijdag verraste de VriendenLoterij vrijwilligers Bas, Jorick, Anton en Paul uit Den Helder met hun jongensdroom.

Spieren voor Spieren deed een aanvraag bij het VriendenFonds om de vier vrienden eens goed in het zonnetje te zetten. Zij zetten zich, via hun Stichting Be Tough, vrijwillig in voor Spieren voor Spieren en werden daarvoor op een bijzondere manier bedankt.

Ingrid Jansen, het nieuwe VriendenLoterij-gezicht, ‘ontvoerde’ Bas, Jorick, Anton en Paul op het kantoor van Spieren voor Spieren voor de verrassing van hun leven. Marjolein Bolhuis-Eijsvogel, directeur bij Spieren voor Spieren: “Deze mannen verdienen het als geen ander om in het zonnetje te worden gezet!”

Sinds 2011 organiseren zij met hun Stichting Be Tough een extreem zware zwemtocht van Den Helder naar Texel, alle opbrengsten doneren zij aan Spieren voor Spieren.

Ondertussen hebben zij met vijf van deze zwemtochten al ruim € 185.000,- opgehaald voor kinderen met een spierziekte. “Geweldig dat wij deze vier vrienden via het VriendenFonds in het zonnetje mogen zetten en een stoere jongensdroom in vervulling kunnen laten gaan: paintballen vanuit een legertank!”

Jorick is blij verrast: “Spieren voor Spieren past als goed doel perfect bij ons evenement. Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren. Dat wij nu op deze manier door hen worden bedankt is fantastisch!”

‘Make It Happen’ is één van de nieuwe online formats die de VriendenLoterij lanceert voor haar YouTubekanaal. Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje.

Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan.

De uitreiking aan Bas, Jorick, Anton en Paul is de vierde video in deze reeks. VriendenFonds vervult hartenwensen het hele jaar. Zo kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

Meer info op www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie