Voor tiende maal puur Helders vliegerfeest

De Vrienden van Den Helder houden zaterdag 1 en zondag 2 september weer het Vliegerfeest aan Zee. Het is de tiende editie in successie.

Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip, niet alleen in Den Helder en omstreken, maar zeker ook daarbuiten. Vanuit alle hoeken van Nederland en zelfs ook Zweden, België en Duitsland komen enthousiaste vliegeraars richting de Helderse kust om hun creaties op te laten op het strand bij Duinoord.

Vaste gasten zijn de stuntvliegeraars van de Tricksparty. Dit is een competitie waarin men bestuurbare kites gebruikt om tricks uit te voeren. Zij sluiten het Nederlands kampioenschap tijdens het vliegerfeest in Den Helder af!

Daarnaast genieten elk jaar ook duizenden bezoekers van het bonte spektakel van éénlijners, de heerlijk frisse zeelucht en het prachtige Helderse strand. Het Vliegerfeest is daarmee een ideaal uitje voor het hele gezin. Zeker ook voor de kinderen is er volop te doen: vliegertjes kleuren, schminken, snoep- en knuffeldroppen, schatgraven, springkussens, strandspelletjes, enzovoort.
Wanneer het weer het toelaat zullen er bovendien ook diverse demonstraties zijn van kite surfen en fly boards.

Datum zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Locatie: Strand bij Duinoord te Den Helder (afslag parkeerterrein aan het eind van de Jan Verfailleweg) Deelnemen kan middels inschrijving via formulier op de website VRIENDEN VAN DEN HELDER

Het Vliegerfeest aan Zee is een samenwerking tussen stichting de Vrienden Van Den Helder, de Reddingsbrigade, de Stropdasclub en Beachclub Citadel.

Foto’s: Ilse Kootkar.

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie