Volgende week weer Juttersmarkt

De Juttersmarkten gaan dinsdag 27 juni weer van start. De markten worden elke dinsdag in de binnenstad gehouden en de laatste markt staat op de agenda voor 29 augustus.

Voor creatievelingen heeft de HOB iedere week een aantal gratis kramen ter beschikking. Kun je houtbewerken, rietvlechten, kaasmaken, breien, ansichtkaarten maken, takelaarswerkzaamheden uitvoeren, schilderen of andere kunstvormen uitvoeren tijdens de markturen?

Dan stelt de HOB een aantal kramen gratis ter beschikking voor deze artiesten die hun creativiteit op de markt laten zien. Natuurlijk mogen zij hun waren ook verkopen, maar het doen moet de hoofdact zijn. Ook voor een aantal boekenhandelaren zijn gratis kramen ter beschikking. Reserveren via www.hobdenhelder.nl.

In het stadspark wordt iedere week tijdens de Juttersmarkten een rommelmarkt georganiseerd, de kosten zijn € 10,00 per plek en je kunt hiervoor niet reserveren. Er mogen op de rommelmarkten alleen tweedehands artikelen worden verkocht.

Voor de kinderrommelmarkt in de Wezenstraat en Californiestraat kunnen deelnemers van 6 t/m 15 jaar zich wel inschrijven. Ook hier mogen alleen tweedehands goederen worden verkocht. De standplaatsen zijn gratis en moeten voor 09.00 uur worden ingenomen en om de ouders te beschermen tegen heel vroeg te moeten opstaan mogen de kinderen met hun begeleiders niet voor 08.00 uur komen.

Zowel jeugd als professionele handelaren kunnen inschrijven via de website www.hobdenhelder.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie