Voetballers Zeemacht verslaan koploper / JVC speelt gelijk

De Helderse ploeg is een team van uitersten, de ene week niet best en de andere week verrassend in positieve zin. Dit weekend werd de koploper Sint Boys met maar liefst 3-0 verslagen.

Volgens invaller coach Sander Schekkerman zijn de Sailors afhankelijk van de beschikbare spelers. “Zijn wij compleet, dan kunnen we van iedereen winnen!” Doelpuntenmakers voor de Nieuwediepers: Remsey Carmelia (tweemaal) en Mark van Herweijer.

Volgende week treedt zeemacht aan tegen ZDH.

JVC
De strijd tussen de – voorlopige – subtoppers FC Medemblik 1 en JVC 1 is geëindigd in een 0-0 gelijkspel. Door deze uitslag blijft FC Medemblik 1 vierde op de ranglijst. Hoewel de eindstand 0-0 anders doet vermoeden was er in Julianadorp wel degelijk sprake van een boeiende wedstrijd. In de regen had FC Medemblik voor rust al op voorsprong moeten komen, omdat Robert Zwaan en Patrick Barendse beide een enorme kans lieten liggen. JVC kon hier in de eerste helft weinig tegenover stellen.

In de tweede helft herpakte de thuisploeg zich en creëerde het een licht overwicht. Het was echter wederom doelman Jason van der Slot die sterk keeperswerk liet zien. Nadat een speler van JVC met rood was weggestuurd leek het er even op dat FC Medemblik kon profiteren, maar de 0-0 bleef op het scorebord. Gelet op het spelbeeld een uitslag waar beide ploegen mee konden leven. (Bron: FC Medemblik)

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie