Vijf jaar Weggeefwinkel

De weggeefwinkel Overvloed bestaat vijf jaar. In die periode zijn er veel vrijwilligers geweest, en die hebben dat werk allemaal mogelijk gemaakt.

Het werk van een vrijwilliger is best zwaar. Alle spullen dat wordt ingeleverd moet uitgezocht worden en vaak schoongemaakt voordat het in de winkel gepresenteerd kan worden. Ze houden bij hoeveel bezoekers er zijn en controleren wat mee genomen wordt, de winkel, keuken en toilet schoonhouden, ramenzemen en dweilen.

Er zijn 7 medewerkers die er vanaf de start van de 5 jaar nog bij zijn. Er zijn oud-medewerkers die verhuisd zijn, een betaalde baan of om andere redenen niet meer werkzaam zijn bij de jarige weggeefwinkel.

Op vrijdag 2 maart is er een lustrumreceptie voor medewerkers, oud-medewerkers en genodigden. Helaas is het niet gelukt om alle oud-medewerkers te bereiken.

Dus bij deze worden ze uitgenodigd in de weggeefwinkel tussen 14.00 en 16.00 uur. De 27 medewerkers die nu werken worden getrakteerd op een lunch in de pannenkoekenvallei. Dit is mogelijk door een gift van Inner Wheel Den Helder.

Zij vonden dat de medewerkers een maaltijd hadden verdiend waar ze aan konden schuiven, en achteraf niet zelf moeten afwassen. Een echte traktatie dus.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie