Viering Sint Maarten Julianadorp 10 november

Wanneer 11 november op een zondag valt, wordt Sint Maarten van oudsher gevierd op de zaterdag ervoor: daarom kun je dit jaar op zaterdag 10 november met je lampion langs de huizen in Julianadorp.

Zoals elk jaar organiseert de Culturele voor alle kinderen in Julianadorp de lampionkeuring. Zaterdag 10 november tussen 17:00 en 19:30 uur je Keuvel laten keuren in winkelcentrum De Riepel bij de tafel van de Culturele! Je kunt dan ook gelijk even langs gaan bij alle winkels, want de winkeliers staan ook klaar met wat lekkers.

Tijdens de lampionkeuring wordt er gekeken wie de mooiste lampion heeft gemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de intocht van Sinterklaas in Julianadorp op 24 november. Er zijn prijzen te winnen in de volgende leeftijdscategorieen: 0-5 jaar, 6-8 jaar en 9 jaar en ouder. Winnaars worden per post geïnformeerd.

Ook in winkelcentrum Dorperweerth kun je je keuvel laten keuren op zaterdag 10 november. De winkeliers blijven daar open van 17:00 tot 19:00 uur en hebben daar ook wat lekker voor alle kinderen. Olaf en Elsa zijn er ook, geinig toooooch?! Sint en zijn pieten delen op 21 november rond 16:30 uur de gewonnen prijzen uit in het winkelcentrum. Winnaars worden gebeld.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie