Vier keer goud voor Budocentrum

Budocentrum Julianadorp nam zaterdag deel aan het “Open Oost Vlaamse 2016 Jiu Jitsu Fighting” te Melsele, België.

Yasmina Hooijmans (11) won de eerste twee partijen overtuigend. Haar derde partij liet ze ‘de wil om te winnen’ zien en kon zij haar tegenstander afhouden en dit omzetten tot winst. De laatste partij won zij overtuigend met 24-5. Alle partijen gewonnen: haar eerste goud.

Gillian van Genderen (12) begon met verlies, maar won daarna drie keer, waardoor ook hij goud mee naar huis nam.

Kim Toorenburg (13) won de eerste partij zeer sterk. De tweede wedstrijd liep zij al snel een enkelblessure op, maar na een korte behandeling  en dubbele winst kreeg ook zij goud omgehangen.

Rianne Toorenburg (21) is de meest ervaren vechters en wist in haar eerste partij, zonder coach op de mat, stortte zij zich op haar tegenstander. Een full-ippon leidde tot haar eerste winst. Haar tweede partij verloor ze van een fysiek sterkere tegenstander en won een zilveren medaille.

Diangelo Stoffers (15) begon zijn eerste partij zeer sterk met winst. De laatste partij was ook zijn zwaarste. Zijn behendige tegenstander scoorde iets meer punten. Door uiteindelijk meer punten te hebben gescoord dan zijn tegenstanders werd hij ook beloond met een gouden medaille.

Manon Visser viel buiten de prijzen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie