Verkiezingen live bij de L.O.S.

De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn op woensdag 21 maart de gehele dag te volgen via de lokale omroep in Den Helder. De LOS begint ’s morgens om 08.00 uur met de speciale verkiezingsuitzending. Die duurt tot na middernacht, tot het moment dat de uitslag bekend is.

LOS radio opent de dag met Regio Live, het dagelijkse nieuwsprogramma in samenwerking met RTV Noordkop. Hierin dit keer uitgebreid aandacht voor de verkiezingen, met interviews vanuit verschillende stembureaus.

Na Regio Live vervolgt de LOS de dagprogrammering met interviews, opkomstcijfers, opvallende gebeurtenissen en verder alles wat met de verkiezingen te maken heeft.

Uiteraard is er ook aandacht voor het referendum over de Sleepwet. Het radioprogramma stopt om 17.00 uur, maar wordt om 20.00 uur weer hervat, maar dan live vanuit de Stadshal.

Hier houdt de gemeente de verkiezingsavond en de LOS is er tot het einde live bij. Wie wint de verkiezingen, wie verliest zetels en welke partij wordt dit jaar de grote verrassing?

Het is allemaal live te volgen via LOS radio. In samenwerking met Den Helder Actueel wordt verder de gehele dag via beide websites een gezamenlijk live-blog bijgehouden over de verkiezingen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie