Verhuizing naar School7

De centrale bibliotheek van Den Helder verhuist in april naar School 7. Het nieuwe adres wordt Keizersgracht 94, het telefoonnummer blijft (0223) 623434.

Ook de Helderse Volksuniversiteit en de Historische Vereniging, inclusief de afdeling Genealogie, verhuizen deze periode naar School 7. In verband met de verhuizing is de bibliotheek gesloten van maandag 4 april tot en met zaterdag 16 april.

Maandag 18 april is het publiek welkom in het nieuwe gebouw. Vanaf die dag is de bibliotheek ook op maandagmorgen geopend vanaf 10.00 uur.

Alle materialen worden in deze periode voor 6 weken uitgeleend. Er kan dus geen boete ontstaan omdat de bibliotheek twee weken gesloten is. Uiteraard zijn de klanten en bezoekers van harte welkom in de andere vestigingen.

Ook voor het ophalen van gereserveerde materialen. Woensdagmiddag 13 april wordt in de bibliotheek aan het Bernhardplein nog een grote uitverkoop gehouden.

Publiek is tussen 14.00 en 16.00 uur welkom om afscheid te nemen van de oude bibliotheek en voor een kleinigheid afgeschreven boeken en overige materialen op de kop te tikken.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie