Vepa maakt reclame voor beurs

Van 10 tot en met 12 november vindt in Den Helder de tweede editie van de EOC Traditionele Schepen Beurs plaats. Het Helderse bedrijf Vepa Bins heeft 25 vrachtwagens als mobiele reclameborden ingezet.

Vepa Bins, een bekende leverancier van onder andere afvalbakken, garderobesystemen en kantooraccessoires, rijdt dagelijks met een vloot van opvallend rood gekleurde vrachtwagens door heel Europa.

Hiervan zijn er nu 25 aan de achterzijde voorzien van een 1,5 meter brede en 1 meter hoge reclameposter van de in Den Helder te houden 2e EOC Traditionele Schepen Beurs.

Beursmanager Jet Sluik: “Van Vepa Bins hebben wij het aanbod gekregen om op deze bijzondere manier reclame te maken voor ons evenement. De EOC Traditionele Schepen Beurs wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden en ook nu heeft EOC Scheepsverzekeringen zich weer als hoofdsponsor aan het evenement verbonden. Voornoemd aanbod hebben we met beide handen aangegrepen.”

Jet Sluik heeft vervolgens een fraai ontwerp laten maken van de posters voor het evenement, dat dit jaar aanzienlijk groter wordt opgezet dan de eerste editie die in 2016 is gehouden.

Vepa Bins heeft eerder een soortgelijke reclameactie gehouden voor het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Dit leverde toen vanuit heel Nederland heel veel positieve reacties op.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie