Veel Triade op Dag van de Muziek

Ook dit jaar pakt Triade, tijdens de Dag van de Muziek op zaterdag 28 mei, weer groots uit met allerlei muziek- en dansoptredens. Op het Breewaterplein staat het grote Triadepodium.

Om 12.00 uur starten de muzikanten met de eerste roffels op grote en kleine trommels tijdens een knallend mini-concert van de slagwerkgroep. Ook laat de jeugd van de muziekgroepen De CrashBand, TN-mix en het jongeren popkoor So What! van zich horen.

Het Jazz Combo en Triades Bigband, onder leiding van docent Ben Wezel, zijn van de partij en laten het publiek deze middag swingen over het plein. De gitaarleerlingen van docent Nicolai Totev en de strijkersgroep van violist Jussi Paananen geven het publiek diverse muzikale traktaties.

Bij Triade wordt ook volop gedanst. De leerlingen van Rinske Posthumus laten deze dag verschillende dansen zien. Van een kleurige vissendans door de jongste dansers, een zonnestralendans door de meisjes van zes tot acht jaar, tot een Spaanse dans door de klassiek ballet groep.

Ook de tapdansers en jazzdans-dansers presenteren zich. Wie wil leren buikdansen, neemt alvast een voorproefje tijdens de demonstratie oriëntaals buikdans door het showteam ‘Kismet’.

Alle informatie over de optredens van Triade op www.triade-denhelder.nl. Zie ook www.dagvandemuziek.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie