Van alles en meer in DWOZ

In De Week op Zaterdag dit keer onder meer aandacht voor de maatregelen die het zwembad neemt, het GGD-onderzoek naar de gezondheid van kinderen en de stand van zaken rond de Noorderhaaks.

Atlantis Handelshuis won deze week een mooie prijs en Mike Venekamp komt er over vertellen. Het Rozeboomtoernooi is weer in aantocht, niemand minder dan Joop zelf komt langs om de editie van dit jaar en het gekozen goede doel toe te lichten en met Brenda Jansen van De Helderse Vallei een gesprek over het project “Groen Verbindt”.

Cees Rondèl vertelt over alle activiteiten rond Anna Clasina Leijer en waarom Stichting Afgestoft dit jaar aandacht voor haar vraagt.

Met Jelle Wieling van Aquacentrum Den Helder een goed gesprek over de genomen extra maatregelen in verband met de overlast in het zwembad door jonge asielzoekers. En verslaggever Giel Slangen steekt zijn licht op in de MOOC, bij de Marinestad Darts Open.

Er was deze week weer een bijeenkomst van de klankbordgroep Noorderhaaks en de omwonenden zijn er niet vrolijker van geworden. Waarom niet? Dat vertelt Hans van Iersel. Met Mirjam Levijn van GGD Hollands Noorden een gesprek over het grote onderzoek naar de gezondheid van kinderen en tenslotte nog een live verslag van de schoonmaakactie op het strand van Huisduinen.

DWOZ wordt deze week gepresenteerd door Koen Warmerdam en Cor Buschman en is te beluisteren van 11.00 tot 14.00 uur.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie