Vaders op de mat bij BCJ

Het was zaterdag weer examentijd voor de judoka´s van Budocentrum Julianadorp. Dit keer met een bijzondere primeur voor het budocentrum.

Behalve de tientallen jeugdleden stonden er dit keer ook twee vaders op de mat. Zij aan zij met hun eigen kinderen deden zij examen voor hun gele band. Onder toeziend oog van de trainers Eric en Mike van Lawick van Pabst, ook vader en zoon, slaagde iedereen met vlag en wimpel.

Budocentrum Juliandorp is blij met de komst van Rob en Robin bij de judo senioren. “Het toont aan dat iedereen welkom is bij ons, jong en oud, ervaren of beginner”, aldus Addie van Eeuwen, voorzitter van de vereniging. Ook bij de andere takken van sport van het budocentrum, zoals Jiu Jitsu, Karate, Pencak Silat en Tai Chi, is groei in het aantal leden te zien. “Een positieve ontwikkeling”, aldus Van Eeuwen.

“We willen graag laten zien dat het binnen onze Japanse en Indonesische krijgskunsten, naast het aanleren van techniek, ook gaat om mentale ontwikkeling, weerbaarheid en fysieke gezondheid”, meldt de voorzitter.

“Zo hebben we op dit moment een groep met acht dames die op donderdagavond de Nee=Nee weerbaarheidscursus voor vrouwen volgt en kunnen volwassenen op woensdagavond werken aan hun conditie en komt er binnenkort een speciale bewegingscursus voor ouderen. We zijn en blijven volop in beweging!”

Budocentrum Julianadorp is gevestigd aan de Meester Daarnhouwerstraat 8 te Julianadorp. Wie geïnteresseerd is, kan gratis twee proeflessen naar keuze volgen. www.budocentrumjulianadorp.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie