Uitslagen voetbal (4x winst)

Door onder andere doelpunten van Fortigui Camara en Bart van Steen hebben de veldvoetballers van HCSC met 1-4 van Kadoelen gewonnen. Dit is alweer de vierde overwinning op rij en de middenmoot wordt met rasse schreden genaderd. Voor de winterstop moest de Helderse ploeg vrezen voor degradatie en nu is zij opgeklommen naar de negende plaats. Volgende week komt JOS Watergraafsmeer op bezoek in Den Helder.

FC Den Helder heeft met 1-2 van West Frisia gewonnen. “Het was een wedstrijd met twee gezichten”, vertelt teammanager Richard Verhoef. “De eerste helft was van beide kanten dramatisch en gelukkig konden we ons in de tweede helft herpakken.” De Helderse ploeg kwam na 18 minuten spelen op een 1-0 achterstand en vlak voor de rust maakte Jermaine Bregita de gelijkmaker. Na de donderspeech van trainer John Dobma speelden de Nieuwediepers een stuk beter in het tweede gedeelte van het duel. Via Wouter Philip, na een assist van David Albert, kwam de verdiende voorsprong op het scorebord.

Het enige verwijt dat gemaakt kan worden, is dat verzuimd werd om met ruimere cijfers in Enkhuizen te winnen. Doordat Kolping Boys (2-2 tegen HSV) en ZAP (3-2 verlies tegen KFC) dure punten lieten liggen, komt de tweede plaats weer nadrukkelijk in zicht. Dan moet volgende week wel een goed resultaat gehaald worden tegen koploper De Zouaven.

JVC haalt uit tegen koploper
JVC heeft met de alleszeggende cijfers van 0-4 koploper DWOW verslagen. De doelpuntenmakers waren voor rust Rick Schop en Joey Rood. In de tweede helft sloegen Maiky Raap en Bart Clemens nogmaals toe. Het is ongekend spannend in de top van de vierde klasse, maar toch heeft DWOW de beste papieren (17 gespeeld en 39 punten). Daarna volgen Conzelo (19 gespeeld en 39 punten), op de voet gevolgd door JVC (19 gespeeld en 35 punten). Volgende week ontvangt JVC SRC in Julianadorp.

Zeemacht heeft verdiend met 5-2 tegen Oudesluis gewonnen. Voor de rust scoorden Adri Petronia en Roy Rep voor de thuisploeg. Na de rust waren Danny Post (tweemaal) en weer Roy Rep trefzeker. Zeemacht staat met 25 punten op een zesde plaats en heeft zicht op de derde plaats. Oosterend en in mindere mate Sint Boys steken met kop en schouder boven de rest uit in de vijfde klasse. Volgende week bezoekt de Helderse ploeg Callantsoog.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie