Uitslag Paaswedstrijd dansen….

Afgelopen paasweekend was het niet zoeken naar paaseieren, maar zoeken naar het beste plekje op de dansvloer tijdens de NVAD Paascup 2017 in Hilversum.

Liefde voor het dansen en opofferen van hun extra vrije dag is glansrijk beloond met plaatsen in de finale. De laatste kans om uiteindelijk deel te mogen nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen, welke op zondag 18 juni worden gehouden.

En dat is ze gelukt! Voor twee paren, van dansschool CORMA werd dit een kleurrijke dag daar beide paren dolgelukkig naar huis gingen met de volgende resultaten:

Het jongste paar van de dansschool: Marnix Vader–Lily Wijnhoven behaalden 2x de finale: 4e plaats in de Ballroom Jeugd klasse en
3e plaats in de Latin Jeugd klasse.

Boy Gijzen–Kyra Hoogvorst behaalden maar liefs 4x de finale bij verschillende onderdelen: 5e plaats in de Ballroom Junioren Debutanten 2, 6e plaats in de Latin Junioren Debutanten 2, 6e plaats in de Ballroom Basic klasse en 2e plaats in de Latin Basic klasse.

In de Basic klasse dansen paren van verschillende categorieën (dus ook hogere), waarbij je uitermate streng beoordeeld wordt op je technieken en alleen de basisfiguren gedanst mag worden

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie