Uit de Kunst

Zaterdag 11 november is het de Nationale Dag van de Kunstuitleen. Kunst lenen is een oer-Nederlands fenomeen. Overal in Nederland kun je kunst lenen. Mooie originele kunstwerken voor een fijne prijs.
Kunst alleen voor de elite? Welnee!

De Kunstuitleen is er juist om kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Leen en ruil zo vaak als je wilt. Haal de sleur uit je interieur. Geef je huiskamer of kantoor keer op keer een metamorfose.
Zo blijft je ruimte inspirerend.

Raak je uitgekeken op je geleende kunstwerk, dan ruil je het gewoon weer in. Zo creëren we samen een kringloop van kunst.

Als u verknocht raakt aan een kunstwerk, dat je het niet meer kwijt wil? Dan koop je het! Per keer dat je een kunstwerk leent, spaar je een deel van je abonnementsgeld. Hiermee kun je het kunstwerk naar keuze kopen.

Wordt op zaterdag 11 november jaarabonnee van de Kunstuitleen Den Helder en leen de eerste 3 maanden gratis.

Twijfelt u nog? Kom vrijblijvend kijken en laat u verrassen door de grote diversiteit van ons aanbod. Verder kunt u bij ons ook terecht voor unieke tassen, sieraden, vazen en cadeaubonnen te kopen.

Kunstuitleen DH, Willemsoord 52a. Op zaterdag 11 november zijn we open van 11.00 tot 15.00 uur. (www.kunstuitleennederland.nl.)

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie