Twee vrouwen mishandeld

De politie heeft zaterdagavond rond 23.50 uur een 20-jarige man uit Den Helder aangehouden, nadat hij een vrouw had mishandeld op de Schootenweg. Ook een andere vrouw bleek zaterdagavond mishandeld te zijn bij het carnaval.

Zaterdagavond rond 23:50 uur kreeg de politie een melding van een ruzie tussen een man en een vrouw. De man bleek de vrouw een kopstoot te hebben gegeven, waardoor zij letsel aan haar hoofd opliep. De 20-jarige verdachte  kon worden aangehouden.

De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding en daarom moest door de politie enig geweld worden gebruikt, zodat de man overmeesterd kon worden. De man werd overgebracht naar het politiebureau en werd vastgezet.

Eerder die avond, rond 23.10 uur, bleek nog een vrouw mishandeld te zijn. Deze vrouw meldde zich in de nacht van zaterdag op zondag bij het politiebureau in Den Helder.

De mishandeling vond bij het carnaval plaats nabij de herentoiletten. De man die haar mishandelde was verkleed als ‘nar’ en was in gezelschap van meerdere carnavalsgangers. De nar had de vrouw onder meer in haar gezicht geslagen en haar letsel toegebracht aan haar hand en arm.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling òf die weten wie deze dader is, die verkleed ging als nar en die de vrouw heeft mishandeld. Bel met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie