Trouwen kan nu ook bij Corma

In Dansschool Corma kan vanaf nu ook getrouwd roden. Het centrum voldoet aan alle eisen die een trouwlocatie nodig heeft. De rolstoelbaan, die vorig jaar geplaatst is, maakt het pand voor iedereen toegankelijk.

Voor een huwelijk moet veel georganiseerd worden. Corma denkt graag met aanstaande bruidsparen mee. De zaal kan geheel naar wens omgetoverd worden in de meest romantische trouwlocatie. In overleg kan werkelijk alles geregeld worden.

Een ieder is dan ook van harte welkom de sfeervolle locatie op afspraak te komen bekijken. “Met plezier geven we een rondleiding en kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden met de daarbij behorende kosten.”

Om de trouwdag compleet te maken bestaat bij Corma ook de mogelijkheid een openingsdans aan te leren. Wat is er nu leuker dan op een originele wijze de dans te openen op je huwelijksfeest. Nieuw is om daar tegenwoordig een onvergetelijke show van te maken!

De mogelijkheden zijn onbeperkt, van ballroom en latin tot modern, streetdance, hiphop, disco, salsa of elke gewenste combinatie van dansstijlen. De aanpak kan serieus zijn, maar ook humoristisch of eerst een serieus deel wat plotseling overgaat in een komische act.

Indien gewenst wordt tijdens de lessen gefilmd, zodat thuis de choreografie teruggekeken en geoefend kan worden. Ook kan de muziek gemixt worden tot een perfecte weddingdance. Meer informatie: bel 0223 630303 of kijk op www.dansschool-corma.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie