Trainingen voor vrijwilligers

In het kader van de deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers in Den Helder zijn er 2 trainingen die in de planning staan, namelijk de training ‘Grenzen’ aangeven en de training ‘Omgaan met tieners’.

Deze trainingen worden georganiseert door MEE & de Wering. 

Op dinsdagavond 30 mei, van 19.30- 22.00 uur, is er een training Grenzen aangeven. Deze training is bedoeld voor vrijwilligers die regelmatig in contact komen met mensen. Bijvoorbeeld in het werk in een buurthuis of bij een (sport)vereniging.

Het doel van deze cursus is om vaardiger en deskundiger te worden in het onderkennen en omgaan van grenzen waar u tegenaan kunt lopen in het vrijwilligerswerk.

Dat kunnen bijvoorbeeld grenzen zijn tussen privé en werk, grenzen aan tijd of grenzen aan emotionele belasting.

Deze training wordt gegeven door Marianne Reij van Eigenreijs training en trajecten.

Kosten bedragen € 7,50,- per persoon en voor maximaal 15 deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 22 mei. 

                                             ######

Training Omgaan met tieners zijn op de dinsdagavonden, 6, 13 en 20 juni en is voor vrijwilligers die in hun werk regelmatig in contact komen met pubers.

Bijvoorbeeld bij een (sport)vereniging, buurthuis, tienerhuiskamer of bij evenementen.

De training wordt telkens gegeven van 19.00 -21.00 uur door Renna Himonetos en Erwin Terpstra van Parlan. Het doel van de training is om u als vrijwilliger handvatten te bieden hoe om te gaan met tieners/pubers.

Kosten bedragen € 22,50 per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 29 mei (Maximaal 25 personen).

Aanmelden voor beide trainingen kan via: Linda Laagland Winder, tel.: 088 0075 200, of via E-mail l.laagland@dewering.nl

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie