Toneel: Het huishouden van Jan Steen

Vrijdag 3 en zaterdag 4 februari staat de Toneelvereniging Nieuw
Den Helder met een toneelvoorstelling in de Key Keg-zaal.Het stuk dat ze gaan spelen heet: Het huishouden van Jan Steen.

Het stuk is geschreven door de Ned. Schrijver: C.J Slijkoord.
Het wordt gegarandeerd een avond vol toneel plezier. Niet moeilijk nadenken maar lekker achterove leunend genieten en lachen.

Wat de titel al doet vermoeden neemt Jan het niet zo nauw met de moraal, hij vind het heel gewoon dat zijn vrouw hem in de watten legt. En als de kinderen en vooral zijn inwonende schoonmoeder, daar iets van zegt, verwijt hij hun dat zij geen begrip hebben van wat – ware liefde – betekent. 

Vooral de aanvaringen tussen hem en zijn schoonmoeder zijn talrijk, zeer komisch en naar wij hopen, voor de schoonmoeders onder u, niet herkenbaar. Kortom een beetje Schone Schijn met een sausje Flodder maar dan op z’n Nw. Den Helders. 

Regie in handen van Jos de Kock. Spelers zijn: Martin Wierstra, Jos de Kock, Marjolein Boeije, Ellen Buur, Jason van der Hulst, Serena van Esdonk en Anneke van Sundert.

Aanvang is 20.30 uur Kaarten kosten € 12.50. Verkoop via kassa van de Kampanje (0223 674 664) of via de nummers (0223) 630 903 / 622 431/ 668 732.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie