Toeristische toekomst Julianadorp

Het Wijkplatform Julianadorp vergadert dinsdag 4 april weer in “De Verbinding” aan de Boterzwin 3476. De bijeenkomst, die voor alle belangstellenden toegankelijk is, begint om 20.00 uur.

Op het programma staat een kennismaking met de nieuwe Dorpsmanager Joyce Prins. Na erg lange tijd is deze vacature eindelijk weer ingevuld. Ook wordt informatie gegeven over de rollatorloop, een samenwerkingsactiviteit tussen de werkgroep Wonen en Zorg en Sportservice Den Helder.

Ook aandacht voor de toekomstige toeristische ontwikkeling van Julianadorp.

Willen de dorpsbewoners nog meer vakantiehuisjes op het strand en/of in de duinen? Willen de dorpsbewoners windmolens dicht op het strand? Willen de dorpsbewoners meer activiteiten aan het strand: jetski’s, squads, et cetera, of toch liever een rustig strand? En hoe denken de dorpsbewoners over weer een discotheek in Julianadorp, waardoor er misschien meer jeugdige toeristen komen?

Omdat de gemeente Den Helder binnenkort een toeristische visie voor de toekomst wil vaststellen is dit het moment om te laten horen wat de dorpsbewoners zelf hiervan vinden. De gemeenteraad kan dan met deze mening rekening houden bij de vaststelling van deze visie.

Alle dorpsbewoners zijn van harte welkom om op 4 april mee te praten over deze zaken!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie